Oprettet 13. oktober 2024

Labradoodle, hvalpe, 1 uge , salgklar 1. december 2024

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 9.500. kr.
Placering
Placering
8560 Kolind



Annoncebeskrivelse

Søde, milde Bitte fødte den 7. oktober seks dejlige små labradoodler. Mor Bitte og far Luffe på 16 og 18 kg gennemgår regelmæssige sundhedstjek. Ingen af dem har været syge eller haft brug for dyrlæge ud over sundhedstjek. De er kloge og kærlige familiehunde, nysgerrige, lærenemme og med masser af mentalt overskud. De seks hvalpe bor i vores stue sammen med Bitte og Bittes mor, Runa. De vil møde lyde og oplevelser, som findes i et almindeligt hjem - og, til rette tid, vil de møde hønsene, hygge sig med familie og naboer med børn og komme på bilture til skov og strand. Vi ved af erfaring, at vi kommer til at knuselske de små hvalpe. Det er derfor vigtigt for os at finde kærlige familier, der vil give dem et godt hjem og mulighed for at komme ud at lege og trave hver dag. Med hvalpene følger:
*En lille bog med billeder af netop jeres hvalp fra fødslen og frem til overdragelse. I bogen finder I gode råd om socialisering og opdragelse, så I får et godt grundlag for mange dejlige år med jeres nye familiemedlem.
*Sundhedstjek/Sundhedsbog fra dyrlægen
*Chip/registrering i Dansk Hunderegister
*Vaccine og ormekur
*Tæppe og tøjdyr, der dufter af mor/hjem.
*Startfoder. Prisen er sat efter følgende overvejelser:
*Forældre, bedsteforældre og oldeforældre er alle sunde og raske familiehunde.
*Vi lægger et stort arbejde i at lave nogle dejlige, tillidsfulde og trygge hvalpe, som kan klare overgangen til deres nye familier uden de store problemer. Fx trænes de i renlighed.
*Vi lægger billeder og videoer op på FB dagligt: ”Bittes hvalpe 2024”.
*Hvalpene er uden stamtavle men med beskrivelse af deres ophav et par generationer tilbage. Prisen er sat i underkanten af markedsprisen, da vi ønsker, at alle seks hvalpe sikres nye hjem på det bedste tidspunkt for hvalpene, nemlig når de er otte uger gamle. Depositum på 3.000 kroner fratrækkes den endelige pris på 9.500 kroner.
Ring meget gerne for en uforpligtende hvalpesnak: . telefon (sms, hvis jeg ikke lige svarer).
:-) Kate.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;