Oprettet 4. oktober 2024

Cavapoo, hvalpe, 4 uger , salgklar 31 /10

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 25.000. kr.
Placering
Placering
2770 Kastrup



Annoncebeskrivelse

Søde stueopdrættet cavapoo hvalpe har brug for et kærligt blivende hjem.
Fokus på familiehunde opdræt, socialisering, adfærdstræning og tillid. De er vant til andre lyde i hjemmet, støvsuger, og have, samt forskellige sanseindtryk og stimuli etc. og er i hænderne mange gange dagligt og en del af vores hverdag, samt vant til børn og andre hunde dagligt. 3 tæver og 1 han i dette kuld hvalpe f1, med farven fawn/creme og hvide pletter. Sidste billede er fra tidligere kuld hvalpe.
Moren og faren haves og med sunde stamtavler. Moren vejer 2 kg og er hvid dværgpuddel og faren er blenheim Cavalier King Charles spaniel på 3,5 kg. Sælges til rette ejer og hjem.
Skriv venligst en mail på email omkring jer selv, jeres hjem og forventninger til jeres kommende hund, samt jeres erfaring med hunde/hvalpe.
Hvalpe er sundhedstjekket af dyrlæge, samt fået ormekur og vaccineret og chippet inden afrejse. Jeg som opdrætter ved hvilket ansvar det er at være med til at skabe sunde velafbalanceret hvalpe, hvor velfærden og sundheden er i fokus. Jeg elsker hunde og dyr og er dyrlægestuderende og har mange dyre uddannelser bag mig. Klar til at flytte hjemmefra 12. August 2023. Pris 25000,-kr.
Depositum på 3000,- kr. ved reservering.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;