Oprettet 29. september 2024

Jagthund - LabPei, hund, 10 mdr.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 7.500. kr.
Placering
Placering
6650 Brørup



Annoncebeskrivelse

Oplagt jagthunde emne!. Sødeste Coco søger sin nye bedste ven, en der kunne tænke sig at forme sin egen jagthund. Coco er halvt Shar Pei (mor) og halvt brun labrador (far), og er blevet fuldstændig den terrængående type jagthund som vi havde håbet på!
Hendes far, Eddie, er ud af en virkelig god jagtafstamning og er selv en super dygtig sporhund, og Coco har i dén grad arvet instinktet.
Hun er altid nem at have med ude og bliver tæt ved en, også uden snor.
Hun kommer ved indkald og er en rigtig pleaser, der vil gøre alt for sit menneske.
Hun elsker børn og katte, og er vant til heste, får, grise, høns og ænder. Coco skulle have været vores nye jagthund, men da vi simpelthen har for meget arbejde og for mange projekter, har vi desværre måtte indse at vi ikke får tiden som Coco fortjener og har brug for. Coco har indadvendte øjenlåg, og skal have en entropion operation. Dette har Strib Dyreklinik (som jeg også har brugt til hendes mor med kæmpe succes og på det varmeste kan anbefale) givet en pris på 8.500,-. Derfor har vi valgt at sætte prisen derefter.
Coco er sundhedsforsikret. Udover dette er hun en super sund og glad hund, og det har været en virkelig svær beslutning at tage, men hun fortjener at komme ud og få lov at "arbejde" da hun viser stort talent. Billederne med rødt halsbånd er taget d. 29/09.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;