Oprettet 16. september 2024

Labrador/Weimaraner/Broholmer, hvalpe, 1 uge , salgklar 16 november

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 10000 kr.
Placering
Placering
4295 Stenlille



Annoncebeskrivelse

HVALPE PÅ VEJ!. Om kort tid nedkommer vores elskede Menja med et kuld hvalpe, og du kan få lov at være med helt fra begyndelsen. Info om forældrene.
Begge forældre er tillidsfulde, tålmodige, samarbejsvillige og kærlige familiehunde.
Mor Menja er en aktiv, godmodig og nysgerrig pige, en skøn blanding af Labrador, Broholmer og Weimaraner.
Som broholmeren elsker hun at holde udkig og fortæller med et vov, hvis der kommer gæster.
Far Tello er en flot muskuløs Red Fox Labrador, med jagtgener i familien. Vores hvalpe vokser op i et trygt hjem fuld af kærlighed og mange forskellige kælehænder. Vi lægger vægt på at de vokser op inde i huset, får masser af kærlig social kontakt og har god plads at røre sig på - både inde og ude.  . Vi har ikke selv små børn til rådighed, men får ofte familiens og omgangskredsens små børn på besøg. . Du vil kunne følge med i hvalpenes tid hos os i en privat facebookgruppe, hvor vi deler billeder & videoer med nyt om hvalpenes hverdag, med dig/det kommende hjem. Vi vil tillige give mulighed for, at du kan komme og besøge hvalpen så ofte du har lyst, under opvæksten. . Hvalpene vil have fået ormekur samt være vaccineret, chippet og sundhedstjekket når de flytter fra os. Der følger en startpakke, med hvalpens bog samt lidt af det foder de er vant til, med. . Pris. 10K - der betales et depositum på 3K ved reservation. Reservation:
Man kan på forhånd ønske sig at blive skrevet op til fx. et bestemt køn.
Når hvalpene er kommet, reserveres de efter først-til-mølle-princippet, og reservationen er endeligt gældende, når depositum er indbetalt.
I forbindelse hermed udarbejder vi en købskontrakt. . Depositummet modregnes i prisen - og beløbet refunderes ikke ved ophævelse af kontrakten. Når hvalpene er kommet, fjernes denne annonce og en ny med hvalpene vil blive oprettet.

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;