Oprettet 10. september 2024

Labrador retriever - formel 1 (m. stamtavle), hvalpe, 1 uge , salgklar 28. november

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 14.000. kr.
Placering
Placering
8800 Viborg



Annoncebeskrivelse

Labrador hvalpe til jagt og/eller familiehund. Et indtil videre ukendt antal hvalpe og kønsfordeling klar til afhentning i slutningen af november / starten af december. Den præcise dato kommer, når de bliver født. Termin er d. 3. oktober. Hvalpene er med DKK stamtavle, chip, vaccinationer og fået ormekur ved afhentning. Hvalpene bliver "trænet" eller præget af mennesker mange timer dagligt. De bliver vant til børn, høns og kaniner. De vil desuden blive lydtrænet. Det vil være muligt alle dage at kunne komme og se hvalpene, på nær de 2 første uger hvor mor og unger skal have ro. En hvalp kan reserveres for 3000,- i depositum, som ikke blive returnet ved fortrydelse. Hvalpene kan følges på facebook gruppen her: [LINK FJERNET]. Billeder i annoncen, er af Bella (mor) som hvalp. Far (Ino):
Hofter og albuer røntgen : A og 00.
Pra: Fri . Beskrivelse: Han har et fantastisk temperament og et super dejligt sind, er altid venlig mod børn og altid positiv overfor både tæver og hanhunde. Helt uproblematisk og tålmodig.
100 % på når vi er ude og arbejde og indenfor er han den roligste putte hund. Jagtmæssigt arbejder han i høj tempo og god stil i alle slags terræn. Han elsker at være ude og tænder godt til i jagt situationer. Han arbejder selvstændigt, og hurtigt. Bella (mor):
Hofter og albuer røntgen : B og 00.
Pra: Fri . Beskrivelse: Den perfekte familiehund! Hvorfor? Hun er en meget kærlig og hviler i sig selv. Hun er omstillingsparat - hvis man skal i skoven så er hun helt tændt, og hvis man skal have en familieaften foran tv'et, så ligger hun gerne mellem mor og far med benene i vejret. Hun er nysggering og vil gerne med rundt og følge med i hvad der sker. Hendes far bliver desuden brugt til jagt.

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;